Vi levererar nybakat bröd till din dörr

Bröden

Bröden levereras från det prisbelönta bageriet Steinbrenner & Nyberg.

Specialpåse

Specialpåsen, den lite mörkare påsen för finsmakaren. Påsen innehåller sex stycken ekologiska frallor: två Mästers Mustiga, två Petit Levain, en Valnötsfralla och antingen en Fruktfralla, ett Lantbröd Frukt (Stenugn) eller en Håkans Grova beroende på vilken vecka det är. På lördag levereras en Håkans Grova.

Påsen kostar 75 kr om du väljer att prenumerera och 85 kr om du gör ett engångsköp.

På bilden nedan visas (från vänster) Fruktfralla och Valnötsfralla, Mästers Mustiga och Petit Levain.

Specialpåse

Familjepåse

Familjepåsen, en blandning av ljust och mörkt som passar hela familjen. Påsen innehåller sex stycken ekologiska frallor: två Västgöta, två Petit Levain och två Berliner Knüppel.

Påsen kostar 75 kr om du väljer att prenumerera och 85 kr om du gör ett engångsköp.

På bilden nedan visas (från vänster) Västgöta, Petit Levain och Berliner Knüppel.

Familjepåse

Så här funkar det

background Layer 1 Du beställer Bageriet bakar Vi levererar Du njuter! Du väljer bröd Smidigt va?

Frågor & Svar

Brödraskapet

Välkommen till Bagarbudet. Vi är ett ungt företag som vill återinföra lyxen i din helgfrukost. Helgen är en tid då vi tar oss en extra kopp kaffe, lusläser tidningen och sover ut. Helgen ska vara karaktäriserad av lugn och ro, en tid att samlas kring frukostbordet och umgås.

Hjärtat i en bra frukost är bröd, riktigt bra bröd. Med detta i åtanke har vi valt att samarbeta med Göteborgs mest anrika bageri, Steinbrenner och Nyberg. Med en solid grund av surdeg i alla bröd samt hundra procent ekologiska ingredienser kan du njuta med riktigt gott samvete.

Bagarbudet grundades 2016 av bagarbröderna Philip, Felix och Oskar, tre frukostfantaster som vet vad som krävs för en bra start på dagen. Vi tillhandahåller en prenumerationstjänst som innebär att du varje helg får hem en påse nybakat bröd lagom till dess att du vaknar. Det är de små sakerna som förgyller livet, så låt torrt bröd, skalkar och sömndruckna turer till affären vara ett minne blott; börja abonnera på bröd och uppgradera din helg.

Kontakta oss

Aschebergsgatan 29, Göteborg
instagram ikon facebook ikon linkedin ikon